ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ (NAPOLEON HILL) | Μέρος Δ’

ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΒΩΝ (NAPOLEON HILL) | Μέρος Δ’

Ο ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΠΟΙΟΥ

Ο φόβος αυτός φανερά προέκυψε από τη πολυγαμική συνήθεια του ανθρώπου να κλέβει το ταίρι του συνανθρώπου του …Προσεκτική ανάλυση έχει δείξει ότι οι γυναίκες είναι πιο ευπαθείς σε αυτό τον φόβο παρά οι άντρες. Αυτό το γεγονός εξηγείται εύκολα. Οι γυναίκες έχουν μάθει, μέσω εμπειρίας, ότι οι άντρες είναι πολυγαμικοί από τη φύση τους και δεν είναι να τους εμπιστεύονται στα χέρια αντίζηλων.

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ:

ΖΗΛΕΙΑ. Η συνήθεια να υποπτευόμαστε φίλους και αγαπημένους χωρίς εύλογες αποδείξεις. Η συνήθεια να κατηγορείται ο/η σύζυγος για απιστία χωρίς βάση. Γενική καχυποψία προς όλους, απόλυτη πίστη προς κανέναν.

ΨΕΓΑΔΙΑ. Η συνήθεια να βρίσκουμε λάθη στους φίλους, συγγενείς, συνεταίρους και αγαπημένους με την παραμικρή πρόκληση ή χωρίς καμμιά αιτία.

ΤΖΟΓΟΣ. Η συνήθεια να τσογάρεις, κλέβεις, απατάς και να λαμβάνεις άλλες επικίνδυνες δράσεις ώτε να παρέχεις χρήματα για τους αγαπημένους σου με την πεποίθηση ότι η αγάπη μπορεί να εξαγοραστεί. Η συνήθεια να ξοδεύει κανείς πέρα από τις δυνατότητές του ή να δημιουργεί χρέη για να παρέχει δώρα προς τους αγαπημένους του, με το σκοπό να κάνει μια αρεστή επίδειξη. Αυπνία, νευρικότητα, έλλειψη επιμονής, αδυναμία θέλησης, έλλειψη αυτοελέγχου, έλλειψη αυτάρκειας, κακοί τρόποι.

 

 

 

 

Ακολουθεί δ’ μέρος

 

Μέρος Α’: https://www.lecturesbureau.gr/1/how-to-exile-the-ghosts-of-fear-2233/

Μέρος Β’: https://www.lecturesbureau.gr/1/how-to-exile-the-ghosts-of-fear-2233b/

Μέρος Γ’: https://www.lecturesbureau.gr/1/how-to-exile-the-ghosts-of-fear-2233c/

 

Think and Grow Rich, 1930

Napoleon Hill

Εκδόσεις: ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

 

Εικόνα: https://gr.pinterest.com/pin/218635756899502588/?nic_v1=1ai39PeMgeN5ttNR5M7kIbMG9loHti1MQ

 Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram