Οπότε, χρειάζεστε άλλα πέντε χρόνια απομόνωσης! (DON MIGUEL RUIZ)

Οπότε, χρειάζεστε άλλα πέντε χρόνια απομόνωσης! (DON MIGUEL RUIZ)

Όλοι γύρω σας είναι καθρέφτες που διαρκώς θ’ αντικατοπτρίζουν τις πληγές σας. Όποιος έρχεται και σας γνωστοποιεί πού βρίσκονται οι πληγές σας, σας κάνει μεγάλη χάρη. Το άτομο αυτό στρέφει την προσοχή σας στο σημείο όπου έχετε μια πληγή, αλλά ίσως να μη γνωρίζατε την ύπαρξή της. Κι αν έχετε ελεύθερη βούληση και η προσοχή σας κυριαρχεί στις πεποιθήσεις σας, εστιάζοντας την επίγνωσή σας πάνω στην πληγή, μπορείτε να την μεταβάλετε. Μπορείτε να πείτε, λοιπόν, «Σε ευχαριστώ που έγινες καθρέφτης μου και με άφησες να δω τις πληγές μου».
Όποιος σας εναντιώνεται, γίνεται ο καλύτερος καθρέφτης, ο καλύτερος τρόπος για να μετρήσετε εσείς την εξέλιξή σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε το βαθμό της προόδου σας, μέχρι να σας γίνει μια πρόκληση. Όταν είστε μόνο εσείς, είναι δύσκολο να γνωρίζετε την πρόοδο. Μπορεί να νομίζετε ότι τα πάτε μια χαρά, να απομονωθείτε σ’ ένα βουδιστικό μοναστήρι και να μείνετε εκεί πέντε χρόνια. Ίσως να διαλογίζεστε, να μην τρώτε κρέας, να μην έχετε σαρκικές σχέσεις και να κάνετε άλλα πράγματα προκειμένου να μεταμορφώσετε τη ζωή σας. Νιώθετε θαυμάσια με τον εαυτό σας, μόλις όμως έρθει κάποιος και σας εναντιωθεί, τότε βγαίνετε εκτός εαυτού! Οπότε, χρειάζεστε άλλα πέντε χρόνια απομόνωσης!

 

 
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ
ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ
DON MIGUEL RUIZ

 

 

Εικόνα:http://www.thisiscolossal.com/2013/05/mobile-mirrors-manequins-covered-in-mirror-shards-by-lilibeth-cuenca-rasmussen/Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram