fbpx

Η γυναίκα μου μού λέει ότι είμαι κάπως βαρετός. Τι μπορώ να κάνω; (OSHO)

Η γυναίκα μου μού λέει ότι είμαι κάπως βαρετός. Τι μπορώ να κάνω; (OSHO)

[Ερώτηση:]

Η γυναίκα μου μού λέει ότι είμαι κάπως βαρετός. Παρατήρησα αυτή την καταστροφική ενέργεια σ’ εμένα και ένιωσα ότι κατά κάποιο τρόπο την απολαμβάνω! Είναι εφικτό να χρησιμοποιήσω αυτή την ενέργεια με δημιουργικό τρόπο;

Η γυναίκα σου είναι πολύ συμπονετική επειδή κάθε άντρας τελικά γίνεται πολύ βαρετός, όχι κάπως βαρετός. Αντιλαμβάνεσαι το γεγονός ότι αυτό που ονομάζεις εσύ έρωτα είναι μια επανάληψη, η ίδια ανόητη γυμναστική ξανά και ξανά.

Και σε όλο αυτό το ηλίθιο παιχνίδι, ο άντρας είναι ο χαμένος. Σπαταλάει την ενέργειά του, ιδρώνει, βαριανασαίνει, ξεφυσάει και το κορίτσι κρατάει τα μάτια του κλειστά και σκέφτεται: «Σε δυο-τρία λεπτά, αυτός ο εφιάλτης θα έχει τελειώσει.»

Οι άνθρωποι δεν είναι καθόλου επινοητικοί και θεωρούν δεδομένο ότι κάνοντας τις ίδιες πράξεις, τις κάνουν περισσότερο ενδιαφέρουσες. Γι’ αυτό λέω ότι η γυναίκα σου είναι πολύ συμπονετική. Σου είπε απλώς ότι είσαι κάπως βαρετός. Κι εγώ σου λέω πως είσαι απόλυτα βαρετός.

Όταν οι χριστιανοί ιεραπόστολοι ήρθαν σ’ αυτή τη χώρα, οι άνθρωποι ανακάλυψαν ότι ήξεραν μόνο μία στάση για να κάνουν έρωτα. Η γυναίκα από κάτω κι εκείνα τα άσχημα τέρατα, πάνω από τη ντελικάτη γυναίκα. Στην Ινδία, αυτή η στάση ονομάζεται ιεραποστολική. Η Ινδία είναι αρχαία γη και γενέτειρα πολλών επιστημών, ανάμεσά τους και η σεξολογία.

 

Ένα τρομερά σημαντικό βιβλίο έχει γραφτεί εδώ και πέντε χιλιάδες χρόνια από τον Βατσαγιάνα. Το όνομα του βιβλίου είναι Καμασούτρα και δίνει οδηγίες για την ερωτική πράξη. Έχει δημιουργήσει ογδόντα τέσσερις στάσεις για την ερωτική πράξη. Φυσικά, οι ερωτικές στάσεις πρέπει να αλλάζουν, αλλιώς είναι αναπόφευκτο να βαριέσαι.

 

Ο Βατσαγιάνα αναγνωρίζει το γεγονός ότι η ίδια ερωτική στάση προκαλεί πλήξη, μια αίσθηση γελοιότητας, επειδή κάνεις πάντοτε το ίδιο πράγμα. Έτσι, επινόησε ογδόντα τέσσερις στάσεις για να κάνει κάπως ενδιαφέρουσα την ερωτική ζωή των ζευγαριών. Κανένας στον κόσμο δεν έχει γράψει ένα βιβλίο τού διαμετρήματος του Καμασούτρα. Ο Βατσαγιάνα ήταν άνθρωπος εκπληκτικής διαύγειας και βαθιάς διαλογιστικότητας.

 

Τι είναι η ερωτική σου πράξη; Αν κοιτάξεις πώς κάνεις έρωτα, εσύ ο ίδιος θα νιώσεις ότι είναι εντελώς βαρετό. Και ιδιαίτερα για τη γυναίκα είναι ακόμα πιο βαρετό, επειδή ο άντρας τελειώνει σε δύο ή τρία λεπτά και η γυναίκα δεν έχει καν αρχίσει.

 

Και όλοι οι πολιτισμοί του κόσμου έχουν επιβάλλει στο νου των γυναικών ότι δεν πρέπει να ευχαριστιούνται τον έρωτα ούτε να κινούνται ούτε να δείχνουν ότι τον απολαμβάνουν. Αυτά θεωρούνται “βρώμικα” και τα κάνουν μόνο οι πόρνες, όχι οι κυρίες. Οι κυρίες πρέπει να ξαπλώνουν σαν νεκρές και να αφήνουν τον άντρα να κάνει ό,τι θέλει να τους κάνει. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο.

 

Δεν πρέπει να το παίρνεις προσωπικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι η γυναίκα σου δεν σε σέβεται. Το κορίτσι που σου λέει κάτι με ειλικρίνεια και εντιμότητα.

 

Της έχεις δώσει οργασμική χαρά ή απλώς τη χρησιμοποιείς για να αποφορτίσεις τη σεξουαλική σου ενέργεια. Εκείνη είναι μαθημένη να δέχεται τη συμπεριφορά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την απολαμβάνει κιόλας.

 

Κάνετε έρωτα στο ίδιο κρεβάτι, πάνω στο οποίο τσακώνεστε κάθε μέρα. Για την ακρίβεια, ο καυγάς είναι ο πρόλογος. Φωνάζετε, πετάτε μαξιλάρια ο ένας στον άλλον, μαλώνετε κι ύστερα, νιώθετε κουρασμένοι και χρειάζεται μια διαπραγμάτευση.

 

Ο έρωτάς σου είναι απλώς μια διαπραγμάτευση. Αν είσαι άντρας με αισθητική ευαισθησία, το δωμάτιο που κάνεις έρωτα πρέπει να είναι ιερός τόπος, επειδή σ’ αυτό το δωμάτιο γεννιέται η ζωή. Πρέπει να έχει όμορφα λουλούδια και αρώματα και πρέπει να μπαίνεις σ’ αυτό με βαθύ σεβασμό.

 

Και ο έρωτας δεν πρέπει να είναι κάτι απότομο και βίαιο προς τη γυναίκα. Το να χτυπάς το θύμα και να το εγκαταλείπεις δεν είναι έρωτας.

 

Ο έρωτας πρέπει να έχει ένα πρόλογο με όμορφη μουσική, να χορέψετε μαζί, να διαλογιστείτε μαζί. Και ο έρωτας δεν πρέπει να είναι μια υπόθεση του νου. Συνεχώς σκέφτεσαι πώς να κάνεις έρωτα κι ύστερα πας για ύπνο.

 

Ο έρωτας πρέπει να είναι μια βαθιά ανάμιξη όλου σου του είναι κι όχι απλώς μια προβολή του νου σου. Πρέπει να βγαίνει αυθόρμητα.

 

Όμορφη μουσική, αρώματα, χορέψτε χέρι-χέρι και γίνετε και πάλι παιδιά, που παίζουν με τα λουλούδια. Αν ο έρωτας συμβαίνει αυθόρμητα, μέσα σ’ αυτή την ιερή ατμόσφαιρα, θα έχει διαφορετική ποιότητα. Πρέπει να καταλάβεις ότι η γυναίκα έχει δυνατότητα πολλαπλών οργασμών, επειδή εκείνη δεν χάνει καθόλου ενέργεια. Ο άντρας έχει δυνατότητα ενός μόνο οργασμού και χάνει ενέργεια. Ακόμα και το επόμενο πρωί, μπορείς να δεις την κούρασή του. Κι όσο ο άντρας μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Αυτή η διαφορά πρέπει να γίνει κατανοητή.

 

Ο γυναικείος οργασμός συμβαίνει με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η αντρική σεξουαλικότητα είναι τοπική, κάτι σαν τοπική αναισθησία. Το γυναικείο σώμα είναι παντού σεξουαλικό κι αν δεν αρχίσει να τρέμει όλο της το σώμα από χαρά, κάθε κύτταρο του σώματός της, δεν μπορεί να έχει οργασμό.

 

Αυτή η περίπτωση λοιπόν δεν αφορά μόνο τη δική σου γυναίκα, αλλά το ενενήντα εννέα τοις εκατό των γυναικών σ’ ολόκληρο τον κόσμο. Όλη η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Η γυναίκα δεν πρέπει να είναι κάτω από τον άντρα. Καταρχήν είναι άσχημο. Ο άντρας έχει πιο δυνατό σώμα, ενώ η γυναίκα είναι πιο εύθραυστη. Εκείνη πρέπει να είναι από πάνω κι όχι ο άντρας πάνω από τη γυναίκα.

 

Δεύτερον, ο άντρας πρέπει να παραμένει σιωπηλός, αδρανής, ώστε ο οργασμός του να μην τελειώνει μέσα σε δυο λεπτά. Αν είσαι σιωπηλός και αφήνεις τη γυναίκα να τρελαίνεται πάνω στο στήθος σου, αυτό θα της δώσει μια έκρηξη οργασμικής ενέργειας. Παίρνει χρόνο μέχρι να ζε σταθεί όλο της το σώμα κι αν είσαι εσύ ο δραστήριος, δεν υπάρχει χρόνος. Συναντιέστε, μα η συνάντησή σας δεν είναι συνάντηση ομορφιάς, αλλά απλώς κάτι χρήσιμο.

Δοκίμασε με τη γυναίκα σου αυτά που σου λέω. Εσύ να είσαι ο αδρανής κι άφησε εκείνη να είναι η δραστήρια. Απελευθέρωσε την από τις αναστολές. Δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεται σαν κυρία, πρέπει να συμπεριφέρεται σαν αυθεντική γυναίκα. Η κυρία είναι απλώς ένα δημιούργημα του άντρα.

 

Η γυναίκα είναι δημιούργημα της ύπαρξης. Εσύ πρέπει να γεμίσεις το κενό ανάμεσα στους οργασμούς της. Το κενό μπορεί να γεμίσει μόνο με ένα τρόπο, με το να παραμένεις πολύ αδρανής, σιωπηλός και να απολαμβάνεις τη δική της τρέλα. Και τότε θα έχει πολλαπλούς οργασμούς. Μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι με το δικό σου οργασμό, μα δεν μπορείς να το αρχίσεις με αυτόν.

 

Και τότε η γυναίκα σου δεν θα σε λέει κάπως βαρετό. Θα είσαι αληθινά ενδιαφέρων, ένας υπέροχος τύπος, που συμπεριφέρεται σαν κυρία! Κράτα τα μάτια σου κλειστά, για να μην έχει εκείνη αναστολές από το βλέμμα σου και να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει – να κουνάει τα χέρια της, το σώμα της, να μουγκρίζει, να βαριανασαίνει, να φωνάζει, να ουρλιάζει.

 

Μέχρι να συμβεί η δική της οργασμική έκρηξη, εσύ δεν επιτρέπεται να είσαι ζωντανός. Τότε θα είναι τρελή για σένα. Για την ώρα, θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι μάλλον ανόητα, όπως κάνουν οι περισσότεροι άντρες.

 

 

 

 

TO BIBΛΙO TΩN ANTPΩN

OSHO

Εκδόσεις ΡΕΜΠΕΛ

 

 

Εικόνα: https://www.saatchiart.com/paintings/kamasoutra/feature?page=2Facebook

Instagram

Follow Me on Instagram