Lectures Bureau | Δημοσίευση
Ένα site επιστήμης και φιλοσοφίας με στόχο τη δόμηση ενός αξιακού συστήματος, το οποίο, σεβόμενο τη διαφορετικότητα της προσωπικότητας, θα λειτουργήσει ως άξονας για τη δημιουργία καλών σχέσεων σε όλους τους τομείς της ζωής. Φιλοσοφία | Επιστήμη | Τέχνη
16156
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16156,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το δικό σας άρθρο στο site μας. Παρακαλούμε αποστείλετέ το με την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:

Το Όνομά σας (required)

Το Email σας (required)

Τίτλος

Το κείμενό σας

Δηλώνω ότι έχω διαβάσει και συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας lecturesbureau.gr

Όροι Χρήσης Ιστοσελίδας

Καλωσορίσατε στο www.lecturesbureau.gr,
μια διαδικτυακή ενότητα που προωθεί το μαγικό ταξίδι προς τη γνώση στον κόσμο της Φιλοσοφίας, της Επιστήμης και της Τέχνης!

 

Η ιστοσελίδα μας αναμφίβολα στοχεύει στην ηθική-πνευματική-μορφωτική ανασυγκρότηση του ανθρώπου, ο οποίος στην σημερινή υλιστική εποχή έχει αλλοτριωθεί, ξεφεύγοντας από τον κύριο σκοπό του, που είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Συνεπώς, παρακαλείστε θερμά, να σεβαστείτε τους παρακάτω όρους χρήσης, που τέθηκαν με σκοπό τη διατήρηση της εύρυθμης λειτουργίας της ιστοσελίδας, την προστασία των αναγνωστών, καθώς και για την απρόσκοπτη προώθηση της γνώσης.

 

Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες/επισκέπτες του  διαδικτυακού τόπου www.lecturesbureau.gr εισέρχεστε σε αυτό, με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. Συνακόλουθα, η επίσκεψή σας στο διαδικτυακό μας τόπο και στις εφαρμογές του ισοδυναμεί με πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των κάτωθι αναγραφόμενων όρων χρήσης, καθώς και δέσμευση από αυτούς σε κάθε χρήση τους. Η δέσμευση αυτή ισχύει για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα μας.

 

Ο διαδικτυακός τόπος www.lecturesbureau.gr μπορεί, να τροποποιεί οποτεδήποτε χρειαστεί και χωρίς προειδοποίηση, με απλή ανακοίνωση, τους ακόλουθους αναγραφόμενους όρους χρήσης, ενώ οι επισκέπτες/χρήστες, φέρετε την ευθύνη, να ελέγχετε περιοδικά για την τροποποίηση των παρόντων όρων χρήσης.

 

Επίσης, ο διαδικτυακός μας τόπος έχει το δικαίωμα να εμπλουτιστεί με νέες εφαρμογές και υπηρεσίας κατά την κρίση της διαχείρισης.
Η συνέχιση χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.lecturesbureau.gr  κατόπιν των ανωτέρω αναφερόμενων τροποποιήσεων, θεωρείται αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

 

Οφείλετε, λοιπόν, να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου  ανά τακτά χρονικά διαστήματα και εάν δεν συμφωνείτε, παρακαλείσθε να εξέλθετε από την ιστοσελίδα μας.

 

OΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤHΣ IΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ www.lecturesbureau.gr

 

Περιεχόμενο
Σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας μας παρέχεται ανοιχτή πρόσβαση στους χρήστες/επισκέπτες, χωρίς εγγραφή ή συνδρομή. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες/επισκέπτες να αποστέλλουν έγγραφο υλικό, σύμφωνα, πάντα, με τους κατωτέρω αναλυόμενους όρους και προϋποθέσεις δημοσίευσης. Έτσι, ενισχύεται ο εποικοδομητικός διάλογος και η αλληλεπίδραση των χρηστών στον τομέα της Φιλοσοφίας, της Επιστήμης και της Τέχνης!

 

Πνευματικά Δικαιώματα
Το σύνολο του περιεχομένου αυτού του διαδικτυακού τόπου, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, βίντεο, σκίτσων, παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας του www.lecturesbureau.gr και προστατεύονται, τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, από τη σχετική Νομοθεσία και τις Διεθνείς Συμβάσεις. Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα, σλόγκαν και γνωρίσματα που περιλαμβάνονται στο διαδικτυακό τόπο ανήκουν στην ιστοσελίδα www.lecturesbureau.gr ή και στα πρόσωπα που μνημονεύονται ως κύριοι των σχετικών δικαιωμάτων στο διαδικτυακό μας τόπο. Κατ’ επέκταση, προστατεύονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την βιομηχανική και πνευματική ιδιοκτησία. Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που συγκαταλέγονται στην ιστοσελίδα μας έχουν διατεθεί καλόπιστα από τους δημιουργούς τους. Ευνόητο είναι, ότι θα αφαιρεθούν εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους.

 

Άδεια Χρήσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της Διαχείρισης του διαδικτυακού τόπου.
Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Συνεπώς, το σύνολο των περιεχομένων του δικτυακού τόπου απαγορεύεται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», μεταδοθεί ή διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών, φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και, συνεπώς, οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη.

 

Επιπρόσθετα, η αναπαραγωγή-παράθεση αποσπασμάτων  από την ιστοσελίδα μας γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 19 έως 28γ του ν. 2121/1993 περί «Πνευματικής Ιδιοκτησίας, Συγγενικών Δικαιωμάτων και Πολιτιστικών Θεμάτων».

 

Ειδικότερα, στο άρθρο 19 του παραπάνω νόμου ορίζεται ότι: «Επιτρέπεται, χωρίς την άδεια του δημιουργού και χωρίς αμοιβή, η παράθεση σύντομων αποσπασμάτων από έργο άλλου νομίμως δημοσιευμένου για την υποστήριξη της γνώμης εκείνου που παραθέτει ή την κριτική της γνώμης του άλλου, εφόσον η παράθεση των αποσπασμάτων αυτών είναι σύμφωνη προς τα χρηστά ήθη και η έκταση των αποσπασμάτων δικαιολογείται από τον επιδιωκόμενο σκοπό. Η παράθεση του αποσπάσματος πρέπει να συνοδεύεται από την ένδειξη της πηγής και των ονομάτων του δημιουργού και του εκδότη, εφόσον τα ονόματα αυτά εμφανίζονται στην πηγή».

 

Ανάρτηση περιεχομένου από τους χρήστες/επισκέπτες: όροι και προϋποθέσεις
4.1. Υποβολή περιεχομένου από τους χρήστες/επισκέπτες
Η ιστοσελίδα μας δίνει στους χρήστες/επισκέπτες την επιλογή να δημοσιεύουν στο διαδικτυακό τόπο δικό τους περιεχόμενο, ή να παραπέμπουν σε δικό τους περιεχόμενο, δημοσιευμένο σε άλλους δικτυακούς τόπους. Δικαιούμαστε, ωστόσο, να ελέγχουμε το περιεχόμενο αυτό και να εμποδίζουμε τη δημοσίευση υλικού παράνομου, απειλητικού, δυσφημιστικού, προσβλητικού, άσεμνου, σκανδαλώδους, υβριστικού, εκβιαστικού, πορνογραφικού ή ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσε να θεωρηθεί εκτός νόμου, να εγείρει νομική ευθύνη ή με άλλο τρόπο να παραβιάζει το νόμο. Σε περίπτωση που περιεχόμενο, όπως το παραπάνω, υποπέσει στην αντίληψή μας, δικαιούμαστε να το αφαιρέσουμε χωρίς ειδοποίηση ή οποιαδήποτε άλλη διατύπωση.

 

Οι χρήστες/επισκέπτες από την πλευρά τους μας αναγνωρίζουν το δικαίωμα να ελέγχουμε και να εγκρίνουμε το υλικό που υποβάλλουν πριν τη δημοσίευσή του στο διαδικτυακό τόπο. Το www.lecturesbureau.grέχει το δικαίωμα (αλλά όχι την υποχρέωση) να ελέγχει, εγκρίνει, απορρίπτει ή διαγράφει περιεχόμενο που υποβάλλουν οι χρήστες/επισκέπτες στο διαδικτυακό τόπο και οι αποφάσεις αυτές σε ουδεμία διαδικασία επανελέγχου υπόκεινται. Διατηρούμε το δικαίωμα, να διαγράφουμε ή να αρνούμαστε τη δημοσίευση περιεχομένου, που παραβιάζει δικαιώματα χρήσης, εμπορικά σήματα, εμπορικά συμβόλαια ή οιοδήποτε άλλο πνευματικό δικαίωμα (φυσικών ή νομικών) προσώπων, καθώς επίσης και υλικό που παραβιάζει προσωπικά δεδομένα προσώπων.
Η αποστολή των κειμένων σας προς δημοσίευση στη διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου σημαίνει αυτομάτως ότι αποδέχεστε τους παρακάτω όρους:
1ον) Τα κείμενα σας θα πρέπει να είναι σχετικά με το ερώτημα που έχει τεθεί. Σας γνωστοποιείται  ότι η Διαχείρηση έχει διακριτική ευχέρεια να δημοσιεύει τα κείμενα αυτά στην ιστοσελίδα www.lecturesbureau.gr αλλά και σε οποιαδήποτε σελίδα ή ομάδα σχετίζεται με αυτήν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
2ον) Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν έχει δέσμευση δημοσίευσης των κειμένων αν αυτά δεν πληρούν τα κριτήρια που θέτει η ίδια (όπως να υπάρχει συνάφεια με το ερώτημα, να είναι καλής ποιότητας κτλ). Επίσης η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης κειμένων ακατάλληλων προς τον σκοπό της ιστοσελίδας ακόμα και αν αυτά απαντούν κατά κάποιο τρόπο στο  ερώτημα που έχει τεθεί.
3ον) Η διαχείριση της ιστοσελίδας δεν έχει κανενός είδους δέσμευσης προς τους κειμενογράφους όσον αφορά  δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, οικονομικής, εμπορικής ή άλλου είδους εκμετάλλευσης.
4ον) Οι κειμενογράφοι παραιτούνται από οποιαδήποτε αξίωση που απορρέει από εμπορική, οικονομική και παντός είδους εκμετάλλευση.
4.2. Δεσμεύσεις χρηστών ως προς την υποβολή περιεχομένου
Κάθε χρήστης/επισκέπτης που υποβάλλει περιεχόμενο προς δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας δηλώνει και αποδέχεται ανεπιφύλακτα πως:
Έχει το δικαίωμα να υποβάλει και να δημοσιεύσει περιεχόμενο στο site www.lecturesbureau.gr , που δεν περιλαμβάνει ή δεν παραβιάζει κατατεθειμένα εμπορικά σήματα, λογότυπα ή υλικό προστατευμένο από πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου.
Απαλλάσσει το διαδικτυακό μας τόπο από οποιοδήποτε κόστος δικαιώματος εκμετάλλευσης, αμοιβή και οποιοδήποτε άλλο χρέος προς οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο εξαιτίας της δημοσίευσης στο διαδικτυακό μας τόπο του περιεχομένου που έχει υποβάλει.
Κάθε πρόσωπο που «φωτογραφίζεται» στο περιεχόμενο έχει συναινέσει στην απεικόνισή του.
Έχει όλες τις αναγκαίες άδειες για τη χρήση κάθε δικαιώματος περιλαμβάνεται στο περιεχόμενο που υποβάλλει.
Οι χρήστες/επισκέπτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για το περιεχόμενο που υποβάλουν ή διανέμουν μέσω του δικτυακού τόπου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Σε καμία περίπτωση το www.lecturesbureau.gr ή οι συνεργάτες του και οι σχετιζόμενες με αυτό εταιρείες, οι εργαζόμενοι σε αυτό ή εκπρόσωποί του δε μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για ζημίες ή απώλειες οποιουδήποτε είδους (π.χ άμεση, έμμεση, τυχαία, παρεπόμενη, αστική ή ποινική) που προκύπτουν από ενέργειες των χρηστών/επισκεπτών του διαδικτυακού τόπου.
Εάν κάποιος χρήστης/επισκέπτης επιθυμεί να αποσύρει περιεχόμενο που έχει υποβάλει, οφείλει να μας ενημερώσει εγγράφως. Το περιεχόμενο θα αποσυρθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών. Εάν κάποιος χρήστης/επισκέπτης των σελίδων μας, αντιληφθεί κάποια από τις παραπάνω απαγορευμένες χρήσεις, οφείλει, να ενημερώνει το διαδικτυακό τόπο, οι υπεύθυνοι του οποίου και θα δράσουν ανάλογα. Ο χρήστης / επισκέπτης, που θα προκαλέσει βλάβη σε τρίτους, μέσω του δικτυακού τόπου, έχει και την αποκλειστική ευθύνη, σε τυχόν νομική εμπλοκή, να αποκαταστήσει οποιαδήποτε ζημιά του διαδικτυακού μας τόπου  ή τρίτου προσώπου. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ζημιάς τρίτου και έναρξης νομικής διαδικασίας, υποχρεούται να ασκεί πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του διαδικτυακού μας τόπου, και, στη συνέχεια, να καταβάλει ενδεχομένως οποιοδήποτε ποσό, εκ του λόγου αυτού επιδικαστεί υπέρ τρίτου, και σε βάρος του διαδικτυακού μας τόπου.
4.3. Δικαιώματα χρήσης του περιεχομένου
Το περιεχόμενο που υποβάλλουν και δημοσιεύουν οι χρήστες/επισκέπτες παραμένει ιδιοκτησία τους, παραχωρώντας παράλληλα στο δικτυακό τόπο το δικαίωμα απεριόριστης, χωρίς αντίτιμο άδειας για χρήση, διανομή, αναπαραγωγή, τροποποίηση, προσαρμογή, δημόσια προβολή και εκμετάλλευση του περιεχομένου οποτεδήποτε και με οποιοδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό ή έντυπο, που δεν παραβιάζει το ηθικό τους δικαίωμα.
Βλάβη-Ευθύνη
Η ιστοσελίδα μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε το σύνολο του περιεχομένου και οι πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτή, να χαρακτηρίζονται από ακρίβεια, σαφήνεια, ορθότητα, πληρότητα, επικαιρότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε και κατά συνέπεια δεν ευθυνόμαστε, ούτε καν από αμέλεια, για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη/χρήστη, από την χρήση του δικτυακού τόπου. Το περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου παρέχονται «ως έχουν», χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, διατυπωμένη ή υποτιθέμενη, εξυπακουομένων των εγγυήσεων ικανοποιητικής ποιότητας, καταλληλότητας, απαραβίαστου συμβατότητας, ασφάλειας και ακρίβειας, τις οποίες όλες ρητά αρνούμαστε.
Επίσης, δεν ευθυνόμαστε για αποκατάσταση οιασδήποτε τυχόν ζημίας (θετικής ή αποθετικής, που μπορεί ενδεικτικά να συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από χρήστες/ επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου ή τρίτους, από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη, τη χρήση του δικτυακού τόπου, τυχόν αδυναμία παροχής υπηρεσιών / πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα / υπηρεσίες / πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του Δικτύου, σε καμία όμως περίπτωση δεν εγγυόμαστε ότι οι λειτουργίες του δικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες, ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς και παρόμοια στοιχεία, είτε πρόκειται για τον Δικτυακό μας τόπο, είτε για κάποιο άλλο site ή server μέσω των οποίων μεταδίδεται το περιεχόμενο του. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης, υποστεί ζημιά στις σελίδες και τις υπηρεσίες του από αμέλεια, τεχνικά προβλήματα, ιούς ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία, η διεύθυνση του www.lecturesbureau.gr δε φέρει καμία ευθύνη. Το κόστος για την αποκατάσταση της βλάβης αναλαμβάνει εξολοκλήρου ο επισκέπτης/χρήστης.
Σύνδεσμοι προς δικτυακούς τόπους (Links)
Δεν ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και πληρότητα των υπηρεσιών άλλων δικτυακών τόπων και σελίδων στα οποία τυχόν παραπέμπουμε μέσω “δεσμών” (hyperlinks) ή διαφημιστικών banners (εφεξής καλουμένων για λόγους συντομίας ως «σύνδεσμοι»). Οι σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των επισκεπτών/χρηστών του δικτυακού τόπου, ενώ οι δικτυακοί τόποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των δικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων δικτυακών τόπων και ουδεμία φέρουμε ευθύνη για το περιεχόμενο τους και οιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους , καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.
Προσωπικά Δεδομένα
Στην Ελλάδα τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται από το Νόμο 2472/1997, όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί, καθώς και από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες. Οι ρυθμίσεις που ακολουθούν, για τα προσωπικά δεδομένα, αφορούν είτε τη σχέση του δικτυακού μας τόπου με τους χρήστες / επισκέπτες, είτε τα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων. Τόσο η Διαχείριση του www.lecturesbureau.gr, όσο και οι χρήστες /επισκέπτες του, οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα τη σχετική Νομοθεσία, και ιδιαίτερα τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας, χρήσης των προσωπικών δεδομένων, με τις εξής επιμέρους ρυθμίσεις:

1) Το www.lecturesbureau.gr, συλλέγει αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών/επισκεπτών, που επιθυμούν να δημοσιεύσουν κάποιο κείμενό τους. Ζητούνται, λοιπόν, τα ακόλουθα στοιχεία, ανεξάρτητα από το αν αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα: όνομα, επίθετο, κινητό, e-mail. Του εκ των στοιχείων αυτών Αρχείου, θα γίνει νόμιμος χειρισμός, από τον δικτυακό μας τόπο, και η τήρηση του θα γνωστοποιείται αρμοδίως. Τα προαναφερόμενα στοιχεία, κρίνονται και από τις δύο πλευρές απαραίτητα και αναγκαία, για τη συνεργασία του δικτυακού μας τόπου, με τους χρήστες /επισκέπτες μας, οι οποίοι επιπροσθέτως, συναινούν στη δημιουργία αυτού του Αρχείου, τη συλλογή των στοιχείων, την επεξεργασία κλπ. Το www.lecturesbureau.gr, αναλαμβάνει την υποχρέωση της μη περαιτέρω κοινοποίησης των στοιχείων αυτών, για οποιοδήποτε εμπορικό, διαφημιστικό, επικοινωνιακό ή άλλο σκοπό. Σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του χρήστη/επισκέπτη, ο ίδιος υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα και εγγράφως τη διεύθυνση του δικτυακού μας τόπου. Κατ’ εξαίρεση, ο δικτυακός μας τόπος, δικαιούται να κοινοποιήσει τα πιο πάνω στοιχεία ή προσωπικά δεδομένα, σε συνεργάτες του ή σε άλλους χρήστες/επισκέπτες, εφ’ όσον αυτό κριθεί απόλυτα αναγκαίο, για την  ικανοποίηση σχετικών απαιτήσεων των μελών/ επισκεπτών, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά συναίνεση των μελών, η οποία από τούδε θεωρείται δεδομένη.
Εφαρμοστέο Δίκαιο – Αρμοδιότητα Δικαστηρίων
Όλοι οι παρόντες όροι θεωρούνται ουσιώδεις, διέπονται και ερμηνεύονται από το ελληνικό δίκαιο, αρμόδια δε για την επίλυση κάθε διαφοράς είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.